Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDAJ / RODINNÝ DOM / + GARÁŽ / SOLIVAR / POZEMOK 625 m2

Ponuka nie je aktuálna.
OKRES: Prešov
DRUH: Domy
TYP: Predaj
PLOCHA: 192 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária  v zastúpení maklérky Lenky Leškovej vám ponúka na predaj poschodový 4.izbový rodinný dom v dobrom stave vo vyhľadávanej lokalite Prešova - časť Solivar v blízkosti s kompletnou občianskou vybavenosťou vrátane kúpaliska Plaza-beach, zástavky MHD, obchodných centier, zákl. škôl, škôlky atď. 
Dom je kompletne podpivničený, murovaný kváder, zastavaná plochy 95 m2, úžitková plocha 190 m2. Za domom sa nachádza samostatná garáž o rozmere 35 m2. 
Dom ma 4 veľké izby a 1 samostatná kúpeľňa na poschodí, 1 balkón na prízemí a 1 balkón na poschodí.
V dome prebehla čiastočná rekonštrukcia domu. Na prízemí sa nachádza jedna priestranná obývacia izba s prechodom do kuchyne a samostatným WC. Na poschodí sú 3 samostatné izby s kúpeľnou a WC.
Dom je napojený na všetky IS, el. prípojka 380V, vytápaný plynovým kotlom, pripojený na kanalizáciu, privedená nová prípojka- obecný vodovod, vymenené plastové okná.
Prístup k domu je po spevnenej asfaltovej komunikácii. K domu prislúcha studňa a altánok s el. prípojkou.

Pozemok má rozlohu 625 m2 + podiel na prístupovej ceste.

Strešná krytina je z pozinkovaného plechu, brizolitové vonkajšie omietky s obkladom sokla.

Dom je ihneď voľný.

V prípade záujmu o kúpu nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať, rada Vám pomôžem.

Naše služby zahŕňajú kompletný realitný servis, pomocou ktorého Vám zabezpečíme všetko potrebné vrátane právneho a hypotekárneho poradenstva. 

Ak Vás ponuka zaujala, rada si s Vami dohodnem obhliadku. Pre viac otázok nás kontaktujte na 0911 532 777, emailom na lenka.leskova@xxxxx.sk alebo osobne na pobočke RK na ulici Tkáčska 4 v Prešove.

ZOBRAZIŤ VIAC

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
192 m2
Zastavaná plocha:
96 m2
Stav:
pôvodný stav
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno