Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaj stavebných pozemkov pre rodinné domy / 1 280 m2 / ul. Okrajová, Prešov

Cena dohodou
ULICA: Okrajová
OKRES: Prešov
DRUH: Pozemky
TYP: Predaj
PLOCHA: 1280 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Ponúkame na predaj stavebný pozemok pozostávajúci z dvoch parciel spolu o veľkosti 1280 m2. Pozemok sa nachádza v zastavanej časti Prešova na ul. Okrajová a je vhodný na  výstavbu samostatne stojacich rodinných domov popr. ako radová zástavba.

K pozemku je prístup po spevnenej asfaltovej komunikácii v dosahu sú inžinierskych sieti - kanál. voda, plyn, el. prípojka. V prípade záujmu je možnosť dokúpenia aj ďalších pozemkov v rade.

Veľkosť pozemku: Š 15 m, D 95 m

Tvar: obdĺžnikový, rovinatý

Orientácia: J/V, slnečný

Vlastníctvo: súkromné, FO, bez tiarch

IS: kompletne v dosahu a na pozemku (verejný vodovod v ceste pred pozemkom, kanál na pozemku, el. prípojka, možnosť pripojenia 6 odberných miest)

Umiestnenie: v zastavanej časti Prešova s potenciálom rozvoja

Aktuálne prebieha priebežné konanie k predloženému návrhu umiestnenia rodinných domov. V prípade záujmu, vieme predložiť vypracované štúdie riešenia výstavby rodinných domov na danom pozemku. 

Viac informácii Vám poskytne predajca Ing. Martin Pončák, email: martin.poncak@myrapoint.sk

ZOBRAZIŤ VIAC

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1280 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Extravilán
Šírka pozemku:
15 m
Dĺžka pozemku:
93 m
Celková plocha:
1280 m2