Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Priestranný rodinný dom v jedinečnej lokalite Košice - Juh

Ponuka nie je aktuálna.
ULICA: Skladná
OKRES: Košice IV
DRUH: Domy
TYP: Predaj
PLOCHA: 300 m2
ID INZERÁTU: 24182

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Hľadáte bývanie s unikátnou rodinnou atmosférou, ktorého výborná dispozícia Vám umožní využiť priestor aj na podnikanie? Ponúkame Vám na predaj 5 izbový tehlový RD na Skladnej ulici v tichej, pokojnej časti. Dom je podpivničený, má dve nadzemné podlažia a obytné podkrovie s celkovou úžitkovou plochou cez 300m2 ležiaci na 4 árovom pozemku, pričom zastavané sú 2 áre.
Dom pozostáva z dvoch častí, k pôvodnej stavbe bola v roku 1990 urobená prístavba dvoch izieb, wc a garáže, čím prvotne trojizbový dom s kúpeľňou a kuchyňou získal priestor, ktorý dnes výborne využije či už početnejšia rodina, alebo záujemca hľadajúci dom na bývanie aj podnikanie. Podkrovie ponúka ďalšiu plochu, vhodnú na dostavbu ďalších obytných miestností. Celý dom je podpivničený, vďaka čomu budúci majiteľ získa množstvo skladových priestorov. V pivničnej časti je spolu s funkčnou saunou umiestnený aj kotol na peletky určený na vykurovanie a solárna jednotka na ohrev vody. Nehnuteľnosť bola v roku 2006 zateplená, všetky okná v obytnej časti sú plastové, strešná krytina je z kanadského šindľa. Na pozemku za domom je udržiavaná záhradka s okrasnými drevinami a takisto zastrešená terasa s tehlovým grilom.
Dom sa predáva zariadený, po dohode s majiteľmi. Mesačné náklady sa pohybujú okolo 250€ v závislosti od počtu osôb. V okolí je kompletná občianska vybavenosť, s dobrou dopravnou dostupnosťou, do centra mesta je to chôdzou 10 minút. Dom nemá energetický certifikát.
ZOBRAZIŤ VIAC

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
300 m2
Úžitková plocha:
300 m2
Plocha pozemku:
404 m2
Zastavaná plocha:
228 m2
Počet podlaží:
2