Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDAJ / 2-izb. apartmán / 51 m2 / Vysoké Tatry / Nový Smokovec

Ponuka nie je aktuálna.
ULICA: Nový Smokovec
OKRES: Poprad
DRUH: Byty
TYP: Predaj
PLOCHA: m2
ID INZERÁTU: 25513

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária CENTURY 21 vám ponúka na predaj pekný 2-izbový apartmán v apartmánovom dome Magura v Novom Smokovci v srdci Vysokých Tatier.
Apartmán pozostáva z 2. izieb a to obývačky prepojenej s kuchynským kútom, spálne s manželskou posteľou, ďalej chodba, samostatná kúpeľňa s vaňou a toaletou.
Veľkosť apartmánu je 51 m2 a je kompletne zariadený pôvodným nábytkom.
K apartmánu je možnosť si prenajať aj parkovacie miesto na celý rok za 500 €.

Apartmánový dom sa nachádza v blízkosti kúpeľov Nový Smokovec v lukratívnej lokalite vedľa hotela Palace a Rezortu Hrebienok. V ponuke sú rôzne voľnočasové aktivity a atrakcie, prostredníctvom ktorých môžete zaujímavo stráviť Váš voľný čas. Okolitá príroda v okolí je stvorená na prechádzky a túry rôznych obťažností. Pre milovníkov cykloturistiky ponúka Smokovec veľa možnosť na vyžitie.
Daná nehnuteľnosť sa predáva do osobného vlastníctva a neviaznu na nej žiadne ťarchy.
Viac informácií alebo obhliadku priamo na mieste získate na čísle 0903 433 337 alebo mailom na martin.poncak@century21.sk
ZOBRAZIŤ VIAC

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI

Status:
aktívne
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
51 m2
Poschodie:
2
Počet podlaží:
2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Virtuálna prehliadka