Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Samostatne stojaci rodinný dom s obytným podkrovím, Jakubovany

Ponuka nie je aktuálna.
OKRES: Sabinov
DRUH: Domy
TYP: Predaj
PLOCHA: 220 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj samostatne stojaci prízemný rodinný dom, v zastavanom území obce Jakubovany, vzdialenej od okresného mesta Sabinov približne 6km.

Dom bol postavený a skolaudovaný v roku 1992. Je celý podpivničený. V suteréne je garáž, kotolňa, práčovňa, sklad, chodba a schodisko, Podlažia sú prepojené vnútorným schodiskom. Dispozičné riešenie rodinného domu je zrejmé z pôdorysov priložených na fotkách. Na prízemí rodinného domu sa nachádza obývacia izba, kuchyňa, ďalšia izba (spálňa), šatňa, WC a kúpeľňa, schodisko a zádverie. Podkrovie je prístupné z prízemia dvojramenným schodiskom a sú tu tri izby (spálne), loggia, WC a komora, ktorá sa dá upraviť na šatník alebo na ďalšiu kúpeľňu. Na tomto poschodí sa nachádza aj vstup na povalu, z ktorej po rekonštrukcii môžu vzniknúť ďalšie obytné priestory. Technické riešenie a vybavenosť:

Dom je napojený na verejné inžinierske siete - na verejný rozvod elektriny, na verejný rozvod plynu a na verejný vodovod. Odkanalizovaný je do vlastnej žumpy (objem 9m3)no v súčasnosti už je možnosť napojiť sa na verejnú kanalizáciu. Dom má ústredné vykurovanie s plynovým kotlom aj s kotlom na tuhé palivá a laminátové radiátory. Ohrev teplej vody je zabezpečený elektrickým zásobníkovým ohrievačom, možnosť prepnúť na plyn alebo tuhé palivo.

Na pozemku sa nachádza vlastná studňa, kopaná, z betónových skruží o priemere 1000mm, hĺbky 8,00m. Studňa bola vybudovaná v roku 1992. Prístavby Altánok 1 K zadnej časti domu bol pristavaný altánok z drevenej nosnej konštrukcie. Altánok má drevenený pultový krov so strešnou krytinou z asfaltových šindľov a osvetlenie. Altánok bol postavený v roku 2016. Sklad/Altánok 2/Prístrešok na drevo: Ide o samostatne stojaci, prízemný, čiastočne podpivničený objekt. Časť prízemnej časti tvorí miestnosť skladu, časť je otvorená pre vonkajšie posedenie (altánok s krbom) s keramickou dlažbou . Pod časťou sklad sa nachádza podzemná časť - pivnica. Podzemná časť má kamenné murivo a železobetónový strop. Objekt bol postavený v roku 2003. Prístrešok na drevo - jednoduchý objekt vedľa skladu. Pozostáva z oceľových stĺpov a oceľovej strešnej konštrukcie z pozinkovaným vlnitým plechom, bez upravenej podlahy. Prístrešok bol postavený v roku 2005. Dielňa: Ide o prízemný, nepodpivničený objekt pozostávajúci z jedného vnútorného priestoru vytvoreného z pôvodnej stodoly vybudovanej v roku 1970 a prístavby z roku 2013. Pôvodná časť je drevenej nosnej konštrukcie, prístavba je oceľovej nosnej konštrukcie.

Objekt má drevený krov, strešnú krytinu prevažne z azbestocementových šablón, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu, betónové podlahy, svetelnú a motorickú elektroinštaláciu, plechové vstupné vráta, drevené zdvojené okná, ústredné vykurovanie - 2 kotly na tuhé palivo + radiátory. Dielňa bola v minulosti využívaná na opravu a servis automobilov nákladnej dopravy. Obec Jakubovany sa nachádza približne 16km severne od krajského mesta Prešov a 6km východne od centra okresného mesta Sabinov. Obec má približne 950 obyvateľov. V obci sa nachádza materská škola, základná škola (1-4), knižnica, základná obchodná sieť, pohostinstvo, kostol, obecný úrad, športoviská - multifunkčné ihrisko, ihrisko na cvičenie v areály školy, zberný dvor a pod. Obec je priľahlými mestami, Sabinov a Prešov, spojená autobusovou dopravou. Nehnuteľnosť sa nachádza v severnej okrajovej časti zastavaného územia obce, v lokalite jednostrannej radovej zástavby rodinných domov. Ide o tichú okrajovú lokalitu, s rýchlou dostupnosťou do centra obce.

Pozemok s rozlohou 1626m2 je rovinatý, čiastočne oplotený. Svojou rozlohou nám ponúka možnosť výstavby ďalšieho rodinného domu. Prístup k pozemku je priamo z vedľajšej obecnej cesty. Celkovo možno konštatovať že ide o dobrú, okrajovú lokalitu v menšej obci, s ešte dobrou a rýchlou dostupnosťou do krajského a okresného mesta. V prípade záujmu o kúpu nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať, rada Vám pomôžem. Naše služby zahŕňajú kompletný realitný servis, pomocou ktorého Vám zabezpečíme všetko potrebné vrátane právneho a hypotekárneho poradenstva. Ak Vás ponuka zaujala, rada si s Vami dohodnem obhliadku.

Pre viac otázok nás kontaktujte na 0918 029 935, emailom na miroslava.sasalova@myrapoint.sk 

ZOBRAZIŤ VIAC

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1626 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
22 m
Úžitková plocha:
220 m2
Zastavaná plocha:
110 m2
Podlahová plocha:
135 m2
Skladová plocha:
25 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
5
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno

Virtuálna prehliadka