Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom v obci Poproč, 30 km od Košíc

185 400 €
ULICA: Sadová
OKRES: Košice - okolie
DRUH: Domy
TYP: Predaj
PLOCHA: 224 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Ponúkame Vám na predaj 5 izbový rodinný dom v  širšom okolí Košíc, v obci Poproč. Dom je situovaný v tichej a pokojnej ulici, obklopený zeleňou, na pozemku s rozlohou 551 m2.    Na pozemku je samostatne stojaca garáž s priestranným skladom a priestorom pre letnú kuchyňu a záhradný gril.  Dom bol postavený z  tehál v osemdesiatych rokoch. V roku 2007 boli vymenené drevené okná, v roku 2005 zatepletná strecha minerálnou vlnou Nobasil. 

Dom má dve nadzemné podlažia a jedno podzemné podlažie s celkovou plochou cez 300 m2

Na prízemí sa nachádza zádverie, vstupná hala so schodiskom, kuchyňa, obývačka, spálňa, kúpeľňa. Z obývačky je výstup na terasu a do záhrady, ideálne na oddych a relaxáciu. Celková plocha 1. NP podlažia cca 96 m2.

Druhé nadzemné podlažie s centrálnou halou, ponúka plochu s tromi spálňami poskytujúce súkromie,  kúpeľňou spojenou s WC, plocha 2. NP podlažia 116 m2,

V suteréne sa nachádza dielňa, práčovňa a skladovacie priestory o celkovej ploche cca 96 m2.

Dom je napojený na  všetky inžinierske siete, kanalizácia je riešená chemickým septikom. Vykurovanie je možné plynovým kotlom, alebo drevom. 

Lokalita je s  dobrou dopravnou dostupnosťou, cesta autom do centra mesta trvá cca 30 minút. Cena nehnuteľnosti je 185.400,- €, vrátane provízie a profesionálneho servisu, príprava rezervačných a kúpnych zmlúv, Návrh na vklad do katastra a dodovzdanie nehnuteľnosti za prítomnosti makléra.

Radi si s Vami dohodneme obhliadku v čase, ktorý Vám bude najviac vyhovovať na telefónnom čísle 0907 239 531

Ing. Martina Ceglédyová

 

ZOBRAZIŤ VIAC

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
551 m2
Typ zeme:
rovina
Stav:
pôvodný stav
Typ budovy:
tehla
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Špajza:
áno
Dielňa:
áno
Celková plocha:
224 m2

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA