Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Skladová a kancelárska budova, 581 m2, ul. Strojnícka, Prešov

Dohodou
ULICA: Strojnícka
OKRES: Prešov
DRUH: Objekty
TYP: Predaj
PLOCHA: 529 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Ponúkame na predaj polyfunkčnú budovu o rozmere 23,5 m x 12,5 m na Strojníckej ulici v priemyselnej časti Prešova. Budova bola skolaudovaná a daná do užívania v roku 2013.  Vstup do budovy je priamo z parkoviska pred budovou, na parkovisko je vjazd priamo zo Strojníckej ulice. K budove prináleží 5 parkovacích miest.

Pozemok pod budovom ma veľkosť 326 m2.

Jedna sa o dvojpodlažnú budovu. 1NP tvorí skladovo výrovný priestor o veľkosti 244 m2 + WC, schodisko a vstupná chodba, pričom priestor na prízemí má čistú svetlú výšku 4,5 m. K vstupu do výrobných priestorov vedie betónová príjazdová cesta s dvoma priemyselnými bránami. 

Administratívna časť na 2NP o veľkosti 268 m2 má viacúčelové využitie a tvoria ju kancelárie, technická miestnosť, denná miestnosť s WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom, sklady, chodba a zadné schodisko.  Aktuálne sú dané priestory využívané ako kancelárie. Po čiastočných úpravách možnosť využitia aj ako nebytové priestory s krátkodobým ubytovaním.

Budova je vo veľmi dobrom technickom stave bez nutnosti úprav. Stavba bola postavená čiastočne s tehlového obvodového muriva (spodná časť). Nosná konštrukcia je postavené z oceľových profilov. Staticky dovoľuje nadstavbu ďalšieho poschodia. Opláštenie haly - kompozitný panel s tepelnoizolačným jadrom HR. 100 mm. Strešný plášť - kompozitný panel s tepelnoizolačným jadrom HR. 120 mm. Kúrenie je zabezpečené kondenzačným plynovým kotlom s radiatórmi. 

CENA: Dohodou

Momentálne je budova plne obsadená jedným dlhodobým a stabilným nájomcom. Kúpu je možné realizovať aj ako investíciu s existujúcim nájomcom alebo bez nájomcu pre vlastnú potrebu.

Kontakt: Ing. Martin Korbel, tel.č. 0907 825 632

ZOBRAZIŤ VIAC

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
529 m2
Zastavaná plocha:
274 m2
Skladová plocha:
244 m2
Stav:
novostavba
Typ budovy:
skelet
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Garáž:
áno
Verejné vonkajšie parkovanie:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2013
Rok kolaudácie:
2013
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Celková plocha:
529 m2
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
244 m2
Počet vonkajších parkovacích miest:
5
Orientácia:
východ
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno

LIFESTYLE INDEX

Inštitúcie

Služby

  • Autobusy/Električky
    Autobusy Električky
    Autobusy/Električky
  • Kaviarne
    Kaviarne
    Kaviarne
  • Reštaurácia
    Reštaurácia
    Reštaurácia
  • Nákupné centrum
    Nákupné centrum
    Nákupné centrum

Kultúra

Relax

  • Parkovisko
    Parkovisko
    Parkovisko