Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Exkluzívne - prevádzková budova o vlastnom areáli

Cena v RK
ULICA: Pri Krásnej
OKRES: Košice IV
DRUH: Objekty
TYP: Predaj
PLOCHA: 1648 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovanú prevádzkovú poschodovú budovu s administratívnou časťou, s úžitkovou plochou celkom 1648m2 . Jedná sa o uzavretý oplotený areál s pozemkom o výmere celkom 3048 m2 vrátane zastavanej plochy.

Budova bola postavená v r. 1979, kompletne zrekonštruovaná v r. 2005-2010. Dispozičné riešenie budovy je podriadené účelu prevádzky potravinárskeho charakteru, podľa úmyslu kupujúceho je možné pokračovať v zabehnutej prevádzke prip. na iné účely. 
Na prízemí  i poschodí budovy sa nachádzajú tak administratívne ako aj prevádzkové priestory., ako rozrábka, výroba výrobkov, chladiace a mraziace boxy, udiareň, expedícia, umyváreň, udiareň, sušiareň, sklady, sociálne zázemie pre zamestnancov a kotolňa. 
Základové konštrukcie betónové pätky a základové pásy, zvislé nosné konštrukcie železobetónové stĺpy, prístavby murované z tehál, obvodový plášť z panelov s dostatočným zateplením, stropy montované zo železobetonových panelov, strecha plocha s krytinou v prevážajúcom vyhotovení živičnou, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu. Vonkajšie omietky na báze umelých látok, vnútorné omietky hladké vápenné, vnútorné obklady keramické - vo výraznom podiele, schody s nosnou konštrukciou železobetónové s nášlapnými vrstvami terazzo a keramická, dvere plné, vráta oceľové plné, okná po výmene plastové s izolačným dvojsklom, nášľapné vrstvy podláh vo výraznej miere prevažuje  keramická dlažba, tiež  terazzo dlažba, na poschodí liate protišmykové podlahy, v kancelárskych priestoroch plávajúce podlahy, PVC, cementové potery, podhľady ľahké - kazetové. Vykurovanie panelovými radiátormi, kotol ústredného vykurovania na plyn + tepelné čerpadlo využívajúce odpadové teplo, klimatizačná jednotka, elektroinštalácia svetelná aj motorická, bleskozvod. Vnútorný rozvod studenej, teplej a požiarnej vody, kanalizácia z PVC potrubia, vnútorný plynovod, zdroj TÚV kotol, výťahy 2x, rozvody vzduchotechniky, zabudované chladiarenské a mraziace boxy. Výška stropov na prízemí 3,5m na poschodí 2,8m.  
Ponúkaná nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete, vrátane lapača tukov, vodomernej šachty a kanalizácie. Prístupová cesta je asfaltová a vnútorné komunikácie spevnené betónové. 
K dispozícii je parkovanie pred aj za budovou vo dvore. Objekt je zateplený.
Súčasný technický stav nehnuteľnosti nevyžaduje opravu, len bežnú údržbu.
Nehnuteľnosť sa nachádza medzi obytnou a priemyselnou zónou na sidl. Nad Jazerom, s dobrými dopravnými možnosťami k centru mesta MHD aj k výjazdovým bodom z mesta. 
Viac informácii sú predmetom osobného jednania po obhliadke nehnuteľnosti.

ZOBRAZIŤ VIAC

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
iné
Úžitková plocha:
1648 m2
Zastavaná plocha:
862 m2
Podlahová plocha:
1648 m2
Stav:
úplne prerobený
Typ budovy:
zmiešané
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
1648 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno

LIFESTYLE INDEX

Inštitúcie

  • Zdravotné stredisko
    Zdravotné stredisko
    Zdravotné stredisko
  • Pošty
    Pošty
    Pošty
  • Miestny úrad
    Miestny úrad
    Miestny úrad
  • Banka
    Banka
    Banka

Služby

  • Autobusy/Električky
    Autobusy Električky
    Autobusy/Električky
  • Nákupné centrum
    Nákupné centrum
    Nákupné centrum

Kultúra

Relax

  • Parkovisko
    Parkovisko
    Parkovisko